Suomen arvoisia tekoja!?

Vappupuheet ovat suloista sanahelinää. Kaikkea ne avustajat kirjoittavatkin. Suomen arvoisia tekoja. Hah. Jos itse saisin sanoa, mitä ajattelen, niin…

Minun johdollani olemme aina rinnan mitan muita edellä!

Keskusta: Suomen arvoisia tekoja. Suomalaiset eivät todellakaan halunneet meitä hallitukseen, mutta nyt me päätetään kaikesta. Helsingissä ne hokevat, että kepu pettää aina, mutta ei ne hienohelmat ymmärrä, että jokainen menestyvä tarina vaatii jonkun toimittamaan pahiksen roolissa. Viva la Kepu!

Hölmöä miettiä, mikä maan tai maapallon tila on 100 vuoden kuluttua. Eihän me olla silloin enää elossa.

SDP: Meillä taitaa olla sama suunta. Kyllä ja se suunta on, että kukaan eläkeläinen ei poistu kotoa ennen kuin dementia on vallanut vanhusten kodit ja vappusatanen unohdettu! Lupaukset on tehty rikottaviksi olisi ollut parempi slogan, mutta jälkeenpäin on turha jossitella. Myönnetään, että virheitä on saatettu tehdä sloganin valinnassa.

Markka, viina ja homottelu takaisin.

Persut: Äänestä Suomi takaisin. Kyllä äänestän Suomen takaisin. Perkele, kaikki oli ennen paremmin!. Olisipa edes jääkiekon MM-kisat ja voitais torilla juhlia, että Suomipoika pärjää ilman ulkomaan apuja. Vasureiden vika koko korona ja se että Havis Amanda on aidattu! Hyvää on kossu ja se, että euroviisut on kielletty. Painan täällä Brysselissä rajat kiinni ja korkit auki, nähdään taas juhannuksena!

Vedän vielä tämän Stadin panimon bissen ja haen Turun pormestarin paikkaa.  

Kokoomus: Luotamme Suomeen. Ei saatana luoteta enää mihinkään muuhun kuin Business Finladin rahan jakoon ja siihen, että rikkaat rikastuu oltiin me hallituksessa tai ei! Ja tietysti siihen, että maalaisten käsijarru hallituksessa kestää vasemman laidan paineen. Jos hävitään vihreille ja vasemmistolle Helsinki, niin stadia ei enää ole.

Ihanan ekologista, kun saadaan nuoret afrikkalaiset palmupuut koristamaan kaupunkibulevardeja tammikuussa!

Vihreät: Näytä luontosi ja äänestä. Rakennetaan koko Uusimaa täyteen asfalttia ja Kehä 3:n ulkopuolesta tehdään yksi iso hiilinielu, että saa Terrafame tehdä työnsä rauhassa. Vedetään tämän lisäksi vielä se Malmin lentokenttä täyteen kerrostaloja ja keskelle turpeella lämpiävä ostoskeskus. Annetaan sille ostoskeskukselle kiva englannin kielinen nimi: Green Mall of Malmi eli Malmin vihreämpi mälli.

Och samma på svenska.

Rkp: Yhdessä enemmän. No eipä meitä täällä enempää olekaan.

Ai niin, fuck the persut ja paskempi populismi!

Vasemmistoliitto: Oikeudenmukainen Suomi kaikille, ei harvoille. Päästiin vihdoin toteuttamaan sitä, mistä on huudettu. Kohta, kun Suomessa on vähemmän suomalaisia kuin ulkomaalaisia niin harvoille suomalaisille ei anneta mitään! Tulkoon tasa-arvo ja rikkaat maksakoot! Täytyykin laittaa twitteriin angstin täyteinen muistutus faneille, että eivät unohda kuka heidän todellinen johtajansa on!

Minun sanani ovat lähimmäisenrakkautta.

Kristillisdemokraatit: Suomi, johon voi luottaa. Nyt kun kaikki on kielletty kuten pitää, niin liittykäämme Jessen hurmioon!

En ymmärrä, miksi ette ymmärrä.

Liike Nyt: Ole se muutos, jonka haluat nähdä. Olen se muutos, jonka te haluatte nähdä. Olen se johtaja, jonka te haluatte nähdä. En ymmärrä miksi ette haluaisi. Liikemies johtamassa Suomea on hyvä asia, en ymmärrä miksi ei olisi.

Puutonoksa toivottaa hauskaa vappua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.