Kuka on Puutonoksa?

Kuka on Puutonoksa?

Puutonoksa on alias Pietari Oksalle, samalla tavalla kuin Nasse setä on Vesa – Matti Loirille. Itä-Helsingistä kotoisin oleva, hieman yli kolmekymppinen reissumies. Maailmankatsomukseni urheilutermein: parhaansa yrittävä pukukoppipelaaja, vitsit usein vaikeasti löydettäviä, mutta helposti havaittavia.

Olen jo kauan viihdyttänyt itseäni omilla havainnoillani. Nyt olen kerännyt rohkeutta julkaista ne myös muiden ihmeteltäviksi. Iloa ja hymyä tuottavat kirjoitukset ovat katoava luonnonvara, jonka tekohengitystä tässä yritän tehdä. Lukemalla ja seuraamalla Puutonoksa-blogia pääset sisälle kirjoittajan ajatusmaailmaan, ehkä.

Miksi ja mistä Puutonoksa kirjoittaa?

Blogissa on aina tärkeintä noudattaa tiettyä aihepiiriä ja pysyä siinä. Kirjoitan mistä, milloinkin, sillä en elä elämäänikään yhden tietyn kaavan mukaisesti. Elämäni on sitä sun tätä ja sitä ovat kirjoituksenikin.

Teen havaintoja yhteiskunnasta, urheilusta, kulttuurista ja tieteestä. Punainen lanka tai pysyvä aihepiiri voidaan unohtaa, sillä puutonoksa-blogeja lukiessa et koskaan tiedä mistä kirjoitetaan. Elämä on yllättävää hyvässä ja huonossa, niin bloginikin.

Milloin näitä tekstejä saa lukea?

Julkaisen tekstin kerran viikossa ja se tulee yhtä yllättäen kuin se kuuluisa illallinen Manulle. Te saatte tietysti lukea milloin haluatte ja kommentointi on täysin sallittua, joskus jopa toivottua. Anonyymien nimimerkkien takaa huutelu on vähintäänkin uusi normaali, mutta kikkelikuvat kannattaa jatkossakin laittaa lääkärille, sillä minulla on vain kaupallinen ja journalistinen koulutus.